Apparaten en accessoires
Rijstcake met zoete azukiboonpasta
Voorbereiding. 35min
Totaal 8u. 30min
6 porties
Ingrediënten
Zoete azukiboonpasta
-
gedroogde azukibonen geweekt gedurende 4-24 uur150 g
-
water850 g
-
bruine suiker50 g
Rijstcake
-
rijstmeel (zie tips)100 g
-
125 g bloem van kleefrijstrijstmeel125 g
-
bloemsuiker60 g
-
melk75 g
-
gedroogd fruit (bv. rozijnen, abrikozen, perziken), in kleine stukken15 g
-
water1000 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
8 g
Calorieën
1318 kJ /
314 kcal
Vetten
1 g
Vezels
4.3 g
Koolhydraten
66 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Pizza met 'nduja en caciocavallo-kaas
Geen beoordelingen
Tandoori portobellos met romige kokosnoot raita
Geen beoordelingen
Soefganiots
2u.
Scandinavische brunch
Geen beoordelingen
Oriëntaalse brunch
Geen beoordelingen
Kaas uilen
Geen beoordelingen
Groentencurry met rijst
Geen beoordelingen
Havermoutrepen met kaas
45min
Gemarineerde paprika's
55min
Misosoep, sake zeevruchten en rijst
Geen beoordelingen
Caribische stoofschotel met kopjes van gestoomde rijst
9u. 15min
Stoofpotje van champignons en worst met gerst
55min